Overslaan en naar de inhoud gaan

ODB Beukenhof

Observatie, diagnose en behandeling voor personen met een verstandelijke beperking en ernstige gedrags- en psychische problemen.

foto beukenhof 3

Voor wie?

Mensen met een verstandelijke beperking hebben een verhoogde kans om bijkomende gedrags- en/of psychische problemen te ontwikkelen. Deze problemen kunnen hun kansen en leefomgeving ernstig beperken. Soms dreigt alles vast te lopen. Klavier wil voor deze mensen en hun netwerk de nodige zorg en begeleiding bieden. Een tijdelijke observatie, diagnose en behandeling in ODB Beukenhof kan in deze complexe situaties ondersteuning geven aan de persoon en zijn netwerk om samen weer op weg te kunnen. 

ODB Beukenhof staat open voor volwassenen met een matig, ernstig of diep verstandelijke beperking en ernstige gedrags- en/of psychische problemen. Zowel families, vertegenwoordigers als hulpverleners kunnen een opnamevraag stellen.

Als je een vraag naar ondersteuning hebt, zoeken we samen uit op welke manier we het best aan de slag gaan.

Een concrete vraag over de observatiegroep? Neem gerust contact op via klavier.observatie [at] emmaus.be of 014 63 62 11 (Silke Van der Veken, sociale dienst).